Line upu ovogodišnjeg, trinaestog po redu, Hoomstock festivala, koji se nalazi tik uz rijeku Sutlu i slovensku granicu, pridružuju se Antenat, NLV i J.R. August.

Za sad su već najavljeni Urban & 4, Ogenj i Koala Voice, a nema sumnje kako će i ovog ljeta kraj Sutle protutnjati neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene.

Prošlo je pet godina otkako je Antenat izbacio Izlet, a nedavno je sastav proslavio i 20 godina postojanja. Ove godine dolaze na Hoomstock počastiti sve fanove svojim, samoprozvanim, subreggae žanrom.

U početku kao trojac Nikol Ćaćić – Luka Šipetić Vedran Grubić, a kasnije kao punokrvni bend, NLV već je dobro poznato ime na sceni, a njihov album NLV našao se na vrhovima lista najboljih albuma u 2016. godini.

Čovjek kojemu zbor čuva leđa u kratko je vrijeme postao jedan od traženijih izvođača – on je J.R. August, najbolji ribič među pjevačima i najbolji pjevač među ribičima.

Festival se održava 24. i 25. kolovoza, a ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 50 kuna. Ova cijena vrijedi do 1. travnja, a potom se penje na 70 kuna (do 1. lipnja).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE