Rovinj Music Lab u Tvornicu kulture donosi hISTeRIAna fest u sklopu kojeg će 19. svibnja ove godine nastupiti Letronika, Barbara Munjas Calligraphy, Barbari i TheLink20.

Barbari su bend nastao na samom početku 2013. godine. Nekolicina članova novonastalog benda, uključujući i Barbaru Munjas, je godinama bila dio poznatog istarskog benda Gustafi, no vrijeme učini svoje i pojavi se potreba za izražavanjem sebe onakvog kakav jesi, i tog trenutka nastaju Barbari! Odmah 2013. godine izdaju svoj prvi album Monfiorenzoundeground, koji zajedno sa drugim albumom Santa Barbara izdanim 2014. godine nailazi na podršku publike i kritike. Posljednji koncert u Zagrebu ovaj je bend održao 2015. tako da 19.05. u Tvornici Kulture, u sklopu Histerianafesta pod okriljem Glazbenog Laboratorija Rovinj, zagrebačka publika ima priliku čuti što se sve od onda promijenilo. Barbari su: Barbara Munjas, Alen Bernobić, Dino Kalčić, Ivan Benažić Benza, Luka Berić i Eric Vojak.

TheLink20 (čita se „delinkventi“) su rovinjski coverband koji se 2003.godine po prvi puta okupio na rovinjskom trgu i to u sastavu Dino (vokal), Benza (gitara), Milli (gitara), Luka (bas) i Tonči (bubanj). U posljednjih 15 godina nikada nisu svirali van rockerskog okvira te su ostali vjerni distorziji. Danas band čine Massi (vokal), Dino (gitara), Benza (gitara), Ang (bas) i Teo (bubanj).

Ulaznice za Histeriana fest u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 60 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • entrio.hr
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE