U petak, 23.ožujka, Udruga Inspiracija u Katranu priprema doček proljeća uz Nipplepeople, Marinu Orsag, Mateju Šekelju i Jastuk.

Kreativna izložba, koncert Nipplepeoplea, stand up Marine Orsag te glazbeni nastupi Jastuka i Mateje Šekelje uvest će nas ovog petka u još jedno veselo i sunčano proljeće.

Podsjetimo, Udruga Inspiracija je osnovana s ciljem promoviranja mladih umjetnika, dizajnera i kreativaca kroz razne događaje. Ime Inspiracija ne predstavlja samo inspiraciju društva radovima kreativaca već i raciju svijeta umjetnosti.  Događaji su jedinstven spoj glazbe, umjetnosti i dizajna predstavljenog na jedinstven, nepretenciozan i inovativan način.

Udrugu su osnovali grafički dizajner Andrija Prelec, web developer Jure Sić i studentica modnog dizajna Sara Klanjčić, s ciljem stvaranja događaja koji će kreativcima pružiti priliku predstavljanja svojih radova izvan klasičnog svijeta umjetnosti te će im kroz razne natječaje pružati i prilike izvan samog izlaganja. Party želi umjetnost približiti ljudima i prikazati je na zabavan način kako bi umjetnost maknuli od reputacije pretencioznosti koja ju često nažalost prati.

Prvi takav događaj s temom dočeka proljeća imena VISI-BABA, održat će se ovog petka u Katranu. Osim proslavljenog Nipplepeople-a, koji su nedavno rasprodali Tvornicu Kulture te najpoznatije komičarke u Hrvata – Marine Orsag, proljeće ćemo dočekati uz neka nova lica! Mateja Šekelja je kantautorica iz Zagreba koja je pažnju publike privukla na talent show-u „Kak se šika“. Njezini „Heroji“ nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Osim na hrvatskom pjesme piše i na engleskom jeziku.

Jastuk je počeo davne 2015. u formi duo, dok ih danas ima nešto više. Oni su hrvatsko francuski šesteročlani bend čija je glazba spoj zapadnoeuropskih, balkanskih, afričkih i tko zna kojih još utjecaja. Nedavno su nam predstavili svoj novi singl „Spavaj“.

Ulaznice, kojih je sve manje, možete nabaviti online po cijeni od 30 kuna. Ulaz je dopušten do 23 sata onima starijima od 21 godinu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE