EXIT festival, koji se svake godine održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu bit će otvoren od strane Laure Pergoliozzi, a zatvorit će ga David Guetta.

Prvi izvođači u novom valu su već tu pa će tako glavnu pozornicu u četvrtak 12. srpnja pokrenuti američka rock kantautorica LP, koja je osvojila svjetsku glazbenu scenu singlom Lost On You, kao i kroz suradnju s Rihannom, Christinom Aguilerom i mnogim drugim pjevačicama. A finale i zatvaranje glavne pozornice u nedjelju 15. srpnja bit će pod dirigentskom palicom DJ-a i producenta – Davida Guette! Najuspješniji glazbeni producent 21. stoljeća i jedini DJ koji je prodao 50 milijuna albuma i singlova, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala čiju pozivnicu je imao i prije 12 godina kad je krčio put do današnjeg statusa! Guetta iza sebe ima preko devet milijardi YouTube pregleda i preko 100 milijuna fanova na društvenim mrežama.

EXIT festival bit će održan od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavit će neke od izvođača kao što su Migos, David GuettaZiggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx i mnoge druge. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 445 kn, a prodaju se na prodajnim mjestima Ticketshop i Entrio. Na stranici službene turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji uz ulaznice, sadrže i opcije za smještaj i prijevoz do EXIT festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE