Beogradski DJ BKO i producent Skubi izbacili su video za scratch numeru “On d bit”, sa još uvek aktualnog Skubijevog mixtape-a “Torimas” iz 2016. godine.

Rijetkost je kad vidimo da su DJ-evi i producenti u prvom planu ispred mc-jeva, a da nam to predstave u najboljem svijetlu potrudili su se Skubi i BKO koji su zajedničkim snagama uradili video za ovu scratch numeru, uz pomoć produkcijske kuće NLO FLOW.

U spotu se pored samih autora pojavljuju i neki od predstavnika domaće rep scene kao što su Mikri Maus, Bvana iz Lagune, Gazda Paja, Bege Fank, čiji su vokalni cut-ovi završili u ovoj stvari. Pored njih tu su još i DJ Mrki, bboyevi iz ekipe Fucking Beautiful, a mesto među BKO-vim skrečevima našli su i Ajs Nigrutin, Sky Wikluh, Škabo, Juice, Ill G, Blokovski i The Easst, koji se nisu pojavili u spotu.

Pjesma “On d bit” nalazi se na još uvek aktualnom Skubijevom mixtape-u “Torimas” iz 2016. godine, koji možete poslušati, naručiti ili downloadovati na web stranici izdavačke kuće “Carski Rez“.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE