U petak, 20.travnja, u zagrebačku Tvornicu Kulture dolazi Mayales.

Nakon što je kritika proglasila njihov  “Simbol za sunce” jednim od najboljih albuma u 2017. godini, vrijeme je da Mayales pokaže koliko je dobar i uživo.

Jer, budimo iskreni, ovaj album je nešto maestralno. U vrijeme društvenih mreža, Youtube videospotova, i digitalije, ovaj uradak je mali spas za sve one koji su željni dobre domaće glazbe, ali i malog konceptualnog glazbenog putovanja kroz glazbu šezdesetih i sedamdesetih i opuštanja od ove svakodnevne rutine.“, napisao je naš Matej Vidranski u svojoj recenziji.

Devet pravovjernih junaka domaće glazbene scene predvođenih autorima Petrom Beluhanom (vokal), Vladom Mirčetom (gitara) te Lukom Gečekom (gitara), predstavljaju svoj sanjivi pop rock umočen u psihodeliju nekih prošlih i budućih vremena, nebeske melodije i prepoznatljive gitarističke rifove.

Koncertnu postavu upotpunjuju i producenti albuma Jure Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas). Bubnjar Edi Grubišić Cipal (Detour, ex TBF, Bilk) te mladi basista Roni Nikolić (NLV).

Da bi čitavi cirkus doista opravdao sjajne recenzije svojih posljednjih koncertnih ukazanja, ekipi Mayalesa pridružuju se pjevačica Nikolina Kovačević (Dementronomes) te Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips, ABOP, Krijes) kao fx ton majstor.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Entrio.hr po cijeni od 70 kn.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE