Beogradska noise machina Repetitor premijerno dolazi u Osijek, točnije u novootvoreni klub Oxygene na promociju posljednjeg albuma. Podršku će im pružiti lokalni i sve priznatiji bend Harvo Jay.

U sklopu promocije posljednjeg albuma “Gde ćeš“, energična beogradska trojka koju čine Boris, Milena i Ana-Marija dolaze po prvi puta u Osijek. Koncert će se održati 10.2. u novootvorenom klubu Oxygene, koji polako, ali sigurno oživljava grad Osijek na koncertnoj karti Hrvatske.

Za one koji ne znaju, Repetitor je trenutno jedan od najvećih i najaktivnijih bendova na regionalnoj rock sceni. Do sada su, osim već spomenutog albuma objavili još dva: “Dobrodošli na okean” i “Sve što vidim je prvi put“, a svojim su odličnim nastupima osvojili brojne obožavatelje u cijeloj regiji, ali i inozemstvu.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 70kn Dublin Dostava Daily Tvrđa i u Klubu Oxygene, dok će na dan koncerta biti potrebno odvojiti 90kn.

 

MIXETA DARIVA!

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Repetitor u Oxygene!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u petak, 9. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA! Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE