Festival SuperUho na zagrebačku Šalatu dovodi miljenike domaće publike, kultni The National. Ovaj open air nastup koji će se održati 10. srpnja bit će ujedno i 9. nastup ovih velikana indie rocka u Hrvatskoj.

Ljubav The Nationala i Zagreba seže još u 2004. godinu i njihov prvi nastup pred šačicom sretnika u KSET-u, nakon tog nastupa bend je u Hrvatskoj iz godine u godinu dobivao više i više obožavatelja. Kad je u rujnu prošle godine svjetlo dana ugledao njihov sedmi po redu album “Sleep Well Beast” očekivano je zasjeo na sam vrh top lista diljem svijeta, a kad se tome pridoda činjenica da je uvodni singl “The System Only Dreams in Total Darkness” postao njihova prva pjesma koja je zasjela na vrh neke od Billboardovih ljestvica singlova, postalo je jasno da su The National spremni za taj završni korak prema samom vrhu današnje glazbene produkcije.

Ne čudi stoga da su uvršteni među glavna imena nekih od najvažnijih svjetskih glazbenih festivala, poput nadolazeće Primavere, a ne čudi ni činjenica da su prije 8 dana napokon osvojili svoj prvi Grammy, i to za “Najbolji album alternativne glazbe”. Premda sam bend očito nije pretjerano impresioniran ovom nagradom, pa su je shodno tome tek usputno spomenuli na svojim društvenim mrežama, ona ipak predstavlja još jednu potvrdu kao su danas The National nezaobilazna svjetska glazbena veličina.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 220 kuna u prodaju kreću u četvrtak 8.29:30 satiDirty Old Shopu ( Tratinska 18 ) i u glazbenoj knjižari Rockmark ( Berislavićeva 13 ) i po toj cijeni se mogu kupiti do 10.2. ili do isteka zaliha. Nakon tog datuma cijena ulaznice bit će 250 kuna.

Posebna pogodnost očekuje vlasnike ulaznica za sam festival SuperUho, te one koji to tek planiraju postati. Takvima je dostupan jako ograničen broj ulaznica po cijeni od 190 kuna i ako ih planiraju fizički kupiti onda svoju festivalsku ulaznicu trebaju ponijeti na jedno od dva zagrebačka prodajna mjesta. Svi oni koji ulaznicu planiraju kupiti putem interneta, a žele ostvariti popust koji im omogućuje festivalska ulaznica za SuperUho, trebaju se do 8.2. javiti na jednu od sljedećih adresa: shop@dirtyoldempire.com ili rockmark@rockmark.hr.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE