Beogradska noise machina Repetitor premijerno dolazi u Osijek, točnije u novootvoreni klub Oxygene na promociju posljednjeg albuma. Podršku će im pružiti lokalni i sve priznatiji bend Harvo Jay.

U sklopu promocije posljednjeg albuma “Gde ćeš“, energična beogradska trojka koju čine Boris, Milena i Ana-Marija dolaze po prvi puta u Osijek. Koncert će se održati 10.2. u novootvorenom klubu Oxygene, koji polako, ali sigurno oživljava grad Osijek na koncertnoj karti Hrvatske.

Za one koji ne znaju, Repetitor je trenutno jedan od najvećih i najaktivnijih bendova na regionalnoj rock sceni. Do sada su, osim već spomenutog albuma objavili još dva: “Dobrodošli na okean” i “Sve što vidim je prvi put“, a svojim su odličnim nastupima osvojili brojne obožavatelje u cijeloj regiji, ali i inozemstvu.

Posljednji Repetitorov “proizvod” sjajan je spot sa posljednjeg albuma za pjesmu “Ako te ikada”, koji su snimili u beogradskom Okružnom zatvoru u sklopu dokumentarnog filma Rock’n’roll u Okružnom zatvoru.

Podršku Repetitoru pružit će lokalne lokalni trojac iz osječkog noise/math-rock benda Harvo Jay. Svojom kvalitetom i energičnim nastupima definitivno su zaslužili nastup prije Beograđana, pa ne sumnjamo da će i sada uspješno zagrijati i nabrijati osječku publiku. Bend je do sada izdao uspješni LP “Sok od agonije“, live EP, kao i prvi EP koji je nastao kao solo projekt frontmana Hrvoja Dešića.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 70kn Dublin Dostava Daily Tvrđa i u Klubu Oxygene, dok će na dan koncerta biti potrebno odvojiti 90kn.

Za više informacija pratite službeni FB event.

Pratite nas, uskoro ćemo podijeliti dvije ulaznice za koncert.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE