Dok se odmarate od vikenda i dolazite polagano k sebi, mi smo uhvatili našeg najdražeg DJ-a, Slavena Tušeka aka Pipsa da nam po svom odabiru napravi nedjeljnu playlistu.

Slaven Tušek aka Pips, aka Medo. DJ i Promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom, vječni student elektrotehnike. Hedonist. Vrsni poznavatelj tradicionalnih domaćih pića. Službeni Kandžijin DJ i član Golih Žena. Interes za glazbu pokazuje još kao klinac kada upisuje osnovnu glazbenu školu i stječe klasičnu glazbenu izobrazbu. 2000. se zaljubljuje u elektronsku plesnu glazbu, te počinje razvijati svoj skill za DJ pultom. Prvi nastup upisan je 2002. i od tada nastupa po klubovima i festivalima diljem regije, pa i šire. Resident je i osnivač najeklektičnijeg osječkog klupskog programa, Big Mama Session, CASA programa te po novom djeluje i u zagrebačkom Footwork kolektivu gdje ispoljava svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku. Svakako ne zaboravimo još da je Pips i član Hrvatske Funk Delegacije i neumorni istraživač dobrog funka i soula koji tjera na ples.

Pips nam otkriva kako mu je najranija glazbena uspomena upravo akustična gitara koju je dobio ni manje ni više nego sa 5 godina, a dobra glazba za njega je upravo ova koja se nalazi na nedjeljnoj playlisti. Najdraži koncert koji je pogledao bio je nezaboravni koncert Prophets of Ragea gdje su majstori briljirali prošle godine na Šalati. Kaže kako za njega ne postoje žanrovska ograničenja, a kada smo ga pitali koji bi album pustio na putovanju od 10 sati, njegov odabir bi bio DJ Shadow – Endtroducing. Pjesma koja opisuje njegov nedjeljni mood je James Moody – First Thing In The Morning. Pipsa u skorije vrijeme možete vidjeti i čuti na CASA klupskim večerima u Zagrebu i Osijeku.

Nećemo puno dužiti, upalite si playlistu i nedjeljni mood može započeti!

Pips Soundcloud

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE