Beogradski shoegaze/dream pop bend Bitipatibi vraća se u Tvornicu kulture nakon gotovo dvije godine, ovoga puta na krilima novog albuma ‘Lešnici divlji 2’.

Bitipatibi su nastali u Beogradu 2009. godine, publiku su osvojili albumom Lešnici divlji koji je popraćen pozitivnim kritikama, a ubrzo nakon su prestali s radom. Na scenu su se vratili 2015. godine u nešto drugačijem sastavu, a od onda su nastupali diljem regije. Radi se o bendu koji s neodoljivom lakoćom publiku povlači u svoj dream pop svijet, a njihova posebnost najviše se krije u vokalu Une Gašić. Četiri godine nakon albuma ‘Lešnici divlji’ nastavljaju svoju priču albumom Lešnici divlji 2 koji sanjivim melodijama ponovno potiče posebno ugodne emocije kod slušatelja. 

Bend se u Tvornicu vraća u proširenom sastavu, uz Unu trenutnu postavu benda čine Todor Živković na gitari, Srđan Popov na bas gitari, Ernest Džananović na bubnjevima ,a na koncertu će im se pridružiti i saksofonist Dušan Petrović.

Koncert će se održati 20. siječnja 2018. godine, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 50 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

www.entrio.hr

 

MIXETA DARIVA!

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Bitipatibi u Tvornicu!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u petak, 19. siječnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA! Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE