Od zapada do istoka – prekopali smo silne novogodišnje događaje i odabrali samo najbolje koji će ti doček učiniti nezaboravnim. Ako još uvijek nemaš ideju kamo za Novu, baci škic na listu ispod.

Već negdje pred kraj ljeta, s dolaskom prvih obilnijih kiša i tmurnih dana, počinje se tiho postavljati pitanje: “Gdje ćemo za Novu?” i ono sljedećih mjeseci postaje sve glasnije i glasnije, a često odgovora nema sve do zadnjeg trenutka. Za one kojima je ovakav scenarij poznat i kojima se od istog pitanja diže kosa na glavi, pripremili smo listu zanimljivih događaja među kojima bi si zasigurno svatko mogao pronaći onaj po mjeri. Krećemo od zapada države prema istoku, a završavamo s jednim izvan granica Lijepe naše.

RIJEKA

Timeless 2018 NYE – Klub Crkva

13 ponajboljih regionalnih elektronskih glazbenih umjetnika, dva posebna gosta, jedan klub i bezbroj razloga za slavlje – stoji u opisu ovog riječkog događaja. U najluđoj noći u godini zabavljat će te THANQ, Marina Karamarko, Energetica, DJ Ogi, Mark Ash, Krekman, Alen Sforzina, Pico Chavese i mnogi drugi uz hosta Life4Funk. Vrata se otvaraju u 22:00 h, a cijena ulaznica ovisi o tome kada želiš ući: 70 kuna izdvojit ćeš između 22:00 i 23:00 h, 80 u periodu od 23:00 do 7:00 ujutro, a ulaz na after od 7:00 do 9:00 koštat će te 60 kuna. Za službeni Facebook event klikni OVDJE.

ZAGREB

Doček Nove godine uz Let3 – Vintage Industrial Bar

Selimo Rijeku u Zagreb i polijećemo u novu 2018. godinu! Već i ptice na grani znaju da je uz Letovce šou zagarantiran, a glazbeno pojačanje kroz novogodišnju selekciju do ranih jutarnjih sati pružit će im DJ Frajman te osigurati da ti u prvim novogodišnjim satima ne manjka glazbe, zabave i odgovarajućih napitaka. Cijena karte u pretprodaji je 120 kn, dok ćeš na sam dan koncerta morati izdvojiti 150 kn pa zato požuri u Vintage ili Dirty Old Shop po svoj primjerak po jeftinijoj cijeni i osiguraj si nezaboravnu proslavu Nove godine. Za više informacija prati službeni Facebook event klikom OVDJE.

Silvestarska noć na 4 densflora – Katran

U zadnjoj noći 2017. Katran pleše kroz 4 godišnja doba na 4 tematski i muzički različita densflora dok mjuzu vrti 5 DJa i jedna DJica. LJETO je rezervirano za DJ Don Toma i njegovu selekciju R’n’B-ja, funka, disca i house-a, ZIMU će zagrijati DJ Marin Bukljaš i Eva Marija uz zvuke popa, disca, funka i electrofunka, u PROLJEĆE uplovljavamo s DJ Yeshom i DJ Pipsom koji puštaju senzualni house, a JESEN će prodrmati DJ Denna M u rokerskom stilu. Piće dobrodošlice, švedski stol iz Njemačke i gulaš iz Hrvatske samo su kap u moru iznenađenja i onog što te očekuje, a šaroliku lepezu cijena i ostalih informacija pogledaj klikom OVDJE.

Štala by Mario Kovač – Klub Močvara

Tradicije se trebaju poštovati, a jedna od najčešćih zagrebačkih tradicija u proteklih petnaestak godina govori  kako je najbolji doček Nove godine upravo u Močvari. Razloga je nekoliko: sjajna lokacija na osami gdje ne treba tražiti parking, hrpa ljudi željnih dobre zabave i zezancije, cijene ulaznice i cuge koje su prilagođene normalnom džepu i iste kao u ostatku godine te koje se ne pumpaju neprirodno zbog fensi šmensi dočeka, radno vrijeme do ranog jutra prilagođeno potrebama rasplesane svjetine, prigodno maštovito uređenje dvorane nadopunjeno projekcijama kultnih filmova te, konačno, nadrealistična playlista koju kreira DJ Mario Kovač sa svojim štala repertoarom. Ako ti ovo zvuči kao party koji je krojen baš po tvojoj mjeri – klikni OVDJE i saznaj gdje možeš nabaviti ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna.

La Fiesta 2018 – AKC Medika

Psihodelični ulazak u novu godinu sprema se u AKC Medika na čak četiri floora: PSY FLOOR, DUB FLOOR, Birtija i MicroZa vrhunski šou program, simfoniju okusa i ukusa, angažirani su Hybrid, Hypnodelix i Saso Mange Soundsystem. Participacija iznosi 80 kuna, a tko te sve čeka na kojem flooru saznaj klikom OVDJE.

OSIJEK

HOT IN HERE – Alternativni klub EPIC

Kakva bi to prosta godina bila da se ne završi jednim kolektivnim senzualno-erotično-glazbeno-scenskim spektaklom u kojem dominiraju uzdasi, plesni pokreti i vrući pogledi koji te tjeraju da se skineš kao Demi Moore u onom filmu gdje je prezentirala svoje nove silikone, pita se ekipa iz EPIC-a koja će ti osigurati epsku proslavu kraja stare i početka nove godine na dva vruća densflora. DNB FLOOR zagrijat će Kodin, Tekitoka i Kula, dok će u isto vrijeme TECHNO FLOOR-om drmati Sylph, Gogolesko i Dee Dee Lu. Za after su zaduženi Fixsell i Krpa, a sve to pružit će ti se na pladnju za simboličnih 69 kuna. Ostale detalje potraži na službenom Facebook eventu klikom OVDJE.

NYE 2018 – Klub Exit

Exitovci ove godine pripremaju doček na dva floora koji će garantirano zadovoljiti i ukuse tvojih najzahtjevnijih frendova. Za DJ pultom u prizemlju mjesto će izmjenjivati DJ Max, DJ Marushka i Armando uz hitove hip hopa, funka, R’n’B-ja, dancehalla i reggae-a, a u podrumu kluba sprema se Bass Mentalist Special NYE Edition DNB Takeover uz Skandal ekipu i mladi dvojac DrumHeads. Za party u prizemlju ulaz je slobodan (klik OVDJE za detalje), a da se spustiš u podrum morat ćeš izdvojiti 30 kuna (klik OVDJE za detalje).

Dišeš za novu? – Klub Oxygene

Art & music club Oxygene predstavlja maratonsku plesnu manifestaciju povodom proslave Nove godine: 24 hour dancing people. Da, dobro si pročitao/la, ovaj party traje 24 sata i samo za one najizdržljivije je! Ovo Silvestrovo pripremaju cjelodnevnu dozu glazbenog kisika posebno dizajniranog kako bi aktivnom terapijom plesa i smijeha unazad vratio vrijeme, zaustavio ga i popravio sve one sitne pogreške u sustavu nastale s godinama korištenja. Uz četiri DJa iz Zagreba i Siska te O2 rezidente svatko će dobiti svoj dio šarolikog žanrovskog kolača za koji se u pretprodaji treba izdvojiti 75 kn (u igri je i akcijski paket 4+1 gratis) te 95 kn na ulazu. Više informacija potraži klikom OVDJE.

VINKOVCI

Naša Stvar NYE – Klub Vanilla

Blagdanski maraton ekipe iz Naše Stvari završava novogodišnjom noći u kojoj će te u Vanilli do jutra zabavljati Goran Arsenović, Siky, Ivan Krpan i Ana Mi. Više informacija o samom dočeku zasad nema, ali Vinkovčani znaju da je dobar provod uz Našu stvar zagarantiran pa prati službeni Facebook događaj klikom OVDJE kako bi pravovremeno dobio/la sve informacije vezane za proslavu najluđe noći u godini.

Hou!Hou!Hou! – Walkow

Nakon uspješnog dvodnevnog mini-festa ŠouŠouŠou, u vinkovačkom Walkowu održat će se novogodišnji party uz dress code “trenerke i sve što možete naći u babinom ormaru”. ŠouŠouŠou ekipa pripremila je i nagradu za najbolji kostim i brojna iznenađenja. Rezervaciju ulaznice i dodatne informacije potraži na službenom Facebook eventu klikom OVDJE.

NOVI SAD

RE:shape NYE 2018 – Studio M

Ako tražiš nešto drukčiji provod za Novu godinu i ako ti Novi Sad nije daleko, zaputi se u Studio M gdje te čeka nezaboravni provod na dva floora. Cake Beats Stage predvodi splitski treper Krešo Bengalka uz set DJ Vrha, Fat Gold, Pizzaboi.-ja, Rasheeda, Yeah Lefta i Pushta G-ja. Drugi floor, naziva Rave Beats Stage, prodrmat će John Acquaviva, Kristijan Molnar, Aleksandra Duende, SMT#NG i Dark Angel. Cijena ulaznica je 990 dinara (šezdesetak kuna), a gdje i kako ih nabaviti saznaj klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE