Kandžija i Gole žene obilježavaju 10 godina postojanja, što će proslaviti velikim koncertom u petak, 22. prosinca, u osječkom klubu Epic.

Za britkog repera iz Osijeka, sve je krenulo 2005. godine i demo-izdanjem „Jea“ te spotom za pjesmu „Blato“. „Bend postoji od 2005. i kreće samo s bubnjevima i basom. Od  tada se radi pomna selekcija ljudi koji su najbolji svirači instrumenata koje sam upoznao, a i veliki poznavaoci i ljubitelji domaće rakije, te u međuvremenu postaju braća svi.“, objašnjava Kandžija. Kandžijinu spomenutu braću, tj. Gole žene, danas čine: Matej Huljev (Darkan Kingić), Tomislav Došen (Toxara), Goran Pavlović (Funky G), Slaven Tušek (DJ Pips), Mario Majkić (Midi Cobain), Filip Mesarić (Divlja Baranja) i Ognjen Zečević (Egoless).

„Prvi moj demo izašao je prije 10 godina, ali već tad sam sastavio i Gole žene, bili smo u manjem sastavu i polako smo putem učili stvari, ali stvarno je u pitanju 10 godina i šibanja i Golih žena. Jedva čekamo to proslaviti kući, jer koliko god je težak teren putem bio, mi volimo svoj grad i ponosno ga predstavljamo. Isto tako mi inače nikad ali baš nikad ne ponavljamo isti koncert ali ovaj će bit baš poseban. Izvest ćemo i neke stare stvari koje nikad nismo izveli, neke s gostima i pozivamo sve koji su ikad bili dio priče da nalete i uživaju. Vidimo se Osijek! – Kandžija

Foto: Saša Huzjak

Upravo i njihovo prvo studijsko izdanje kao Kandžija i Gole žene – album „Nema labavo“, uskoro slavi i dvije godine od objave. Najavljen kroz nekolicinu pjesama i službenih singlova, među kojima su „Crkva“, „Mače“, „Đuro“…album je svjetlo dana ugledao 11. prosinca 2015. godine u izdanju Universal Music Hrvatska. Izdanje je predstavljeno uživo koncertima diljem Hrvatske i regije, uz veliku koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, a put ih je odveo i do Dublina, gdje su nastupili u listopadu prošle godine.

S albuma je nakon objave predstavljena još nekolicina zamijećenih singlova – „Pištolj“ ft. Goran Bare, naslovni „Nema labavo“, „Fiš“, kao i serijal video-uradaka, koji su dostupni na njihovom službenom YouTube Vevo kanalu. 

Kao predgrupu za zagrijavanje pozvali su jedan od ponajboljih trap sastava, mlade High5, a osim njih na koncertu će nastupiti i nekoliko specijalnih gostiju, koje ostavljaju kao iznenađenje.

S obzirom na slavljeničke brojke – 10 godina postojanja skupine i dvije godine od objave albuma „Nema labavo“, koncert u osječkom klubu Epic sigurno će biti za pamćenje!

Službeni FB event možete pronaći OVDJE.

Album „Nema labavo“ dostupan je u Hrvatskoj, u CD shopovima i na digitalnim glazbenim platformama: https://kandzija.lnk.to/NemaLabavo

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi u Epic na 10 godina Kandžije i Golih Žena!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u četvrtak, 21. prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA!. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE