Animal Drive, hard rock/progressive metal bend čiji je frontman svima nam poznati Dino Jelusić, objavio je spot za pjesmu Tower Of Lies s nadolazećeg albuma Bite.

Malo je tko u jesen davne 2003. mislio da će Dino Jelusić, pobjednik prve dječje Eurovizije, 14 godina poslije ozbiljno pokucati na vrata europske rock i metal scene. Vanserijski vokal prvo smo prepoznali mi, napaćeni rockeri željni osvježenja na domaćoj sceni, zatim slavni Trans-Siberian Orchestra s kojim je Dino punio dvorane diljem SAD-a, a kao šlag na tortu dolazi formiranje Animal Drivea te potpisivanje ugovora s Frontiers Recordsom. Animal Drive uz Dinu čine još tri vrhunska domaća glazbenika, Ivan Keller na gitari,  Roko Nikolić na basu te Adrian Borić za bubnjevima. O kakvoj se moćnoj i talentiranoj četvorci radi, najbolje pokazuje to da Frontiers Records surađuje, ili je surađivao, s imenima poput Def Lepparda, Scorpionsa, Tota, Uriah Heepa, Whitesnakea i brojnih drugih.

Izlazak albuma najavljen je za 23. veljače, a time će Animal Drive postati prvi bend u povijesti Hrvatske čiji će album izaći u cijelom svijetu. Ukoliko ste imali prilike uživo čuti Animal Drive, siguran sam da ste jedva čekali profesionalne snimke. I dočekali ste ih, pa brzo stisnite play na video ispod članka. Vi koji niste bili u prilici… Play stisnite još brže, i provjerite ispunjava li ova žestoka četvorka visoka očekivanja !

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE