U četvrtak, 14. prosinca, Tús Nua u Tvornici Kulture promovira svoj prvijenac „Horizons“.

Zagrebački bend nastao 2014.godine, kojeg u današnjoj postavi čine Jordi Ilić, Jelena Božić i Matea Milevoj, objavio je svoj prvi album „Horizons“ u rujnu ove godine.

Album su najavili singlovima Matches i Geysir te spotovima za iste pjesme. Na njemu je ukupno 9 pjesama koje su snimali i miksali u periodu od godinu dana u Chicken Sound Studiju. Master je radio Vedran Kovačić-Beli, dok je za ilustracije i dizajn zaslužna Eva Badanjak.

Uz standardnu postavu benda na nekoliko pjesama su gostovale članice benda Žen, Sara Ercegović i Eva Badanjak, čiji je novi album „Sunčani ljudi“ objavljen ranije ovog tjedna. Zatim su tu još i Ivana Picek, Lucija Potočnik , Goran Grey te Emerge Dora koja je sudjelovala na samom aranžmanu nekolicine pjesama.

Album je u cijelosti objavljen na youtubeu, a možete ga preuzeti na BandCamp stranici benda.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio u pretprodaji po cijeni od 25 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 35 kuna.

Službeni event pogledajte OVDJE

Da ne bi bilo nismo znali, Mixeta i u ovom slučaju daruje upade, putem ovog članka dijelimo 2×1, kao i 2×1 putem našeg Instagram profila.

 

MIXETA DARIVA!

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Tús Nua u Tvornicu!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u srijedu, 13. prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA! Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE