U četvrtak, 30. studenoga, Fire in Cairo po prvi puta će nastupiti u Vinylu te premijerno prikazati spot za drugi po redu singl „Show me fire“.

Nakon što su prošlog mjeseca izbacili svoj prvi singl Pirate koji će se naći na njihovom nadolazećem studijskom EP-u, dečki rade punom parom i pripremaju se za svoj prvi nastup u Vinylu.  Osim što će odsvirati svoji prvi singl i ostatak repertoara koji će uskoro biti objavljen, ujedno će i predstaviti  spot za drugi po redu singl Show me fire.

Ovim nastupom zagrebački alternativni rock bend, kojeg čine Dario Sušanj, Luka Načinović, Ivan Džajić  i Mate Ponjević, najavljuje početak svoje mini turneje koja će se proširiti i izvan granice Hrvatske. Zasad su spremili nastupe u Zadru, Kninu, Vinkovcima i Đakovu, ali nam još nisu otkrili točne datume.

Na scenu donose svježinu modernog rock zvuka i originalnost koja je sve rjeđa u glazbenom svijetu, počevši od činjenice da gradske dvorane pune tribute bendovi. Njihovu glazbu opisuje čvrsta ritam sekcija obojana gitarama i pjevačkim refrenima te energija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 10 kn, a sav prihod ide izvođačima!

Službeni event pogledajte OVDJE

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE