Nakon prošlotjedne najave mlada kantautorica danas je objavila video spot za pjesmu Omega.

Nakon što je u travnju ove godine u Tvornici Kulture predstavila svoj najnoviji, drugi po redu, studijski album „Haze“ te usput izdala spotove za prva dva singla The moon“ i „X, Irena nam donosi novi video uradak koji je nastao u suradnji sa Sebastianom Søgårdom te 73collective. Naime radi se o spotu za pjesmu Omega, koja je dobila taj naziv iz posve jednostavnog razloga – zato što je bila posljednja snimana za album.

Pri recenziji ovog albuma, naša Sara Klarić, opisala je pjesmu kao „nešto što ostaje u svijesti, nešto što se ne može brzo zaboraviti ili s druge strane nekakav posjet. Ovom pjesmom zbilja posjećujemo dio naše svijesti, nostalgični prizvuk kao da vraća natrag u djetinjstvo i naglasak stavlja na potragu za mirom i nevinošću te načinom kako prigušiti nasilje, gnjev i bol.“.

Upravo nas taj osjećaj prati tijekom pjesme. Poigravanjem svijetla i boja, nestajanjem i hlapljenjem, dobivamo dojam unutarnje borbe, tamnih misli koje vrebaju u sjeni, ali i onih pozitivnih koje nas održavaju na površini, te puke ranjivosti i krika koji vapi za ostvarenjem I need to feel,I need to feel real,to feel real!“.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE