Sve čestitke upućujemo triju iz osječke grupe Harvo Jay, koji su kao superfinalisti uz izvođače dno, Brain Holidays i Matta Shafta osvojili glavnu nagradu žirija ovogodišnjeg Karlovačko RockOffa.

U punom zagrebačkom Shock Show Industry D’Katran sinoć je održana superfinalna večer, gdje je zagrebačka grupa dno osvojila nagradu za najbolju izvedbu, naš reggae sastav Brain Holidays osvojio je nagradnu Karlovačke pivovare, a Matt Shaft osvojio je nagradu za najemitiraniji singl, pjesmu Budi radostan.

Kako navodi Karlovačko Rock-Off, osam mjeseci trajala je potraga za pobjednikom četvrte sezone, a nanovo su dokazali kako njeguju promociju različitih glazbenih pravaca te daju priliku neafirmiranim bendovima, kao što je to i ove godine bio primjer, gdje se na natječaj prijavilo više od 100 bendova. Sastav žirija bio je: Hrvoje Horvat, Lada Furlan Zaborac, Denis Mujadžić Denyken, Damir Martinović Mrle i Alen Marin.

“Svih 18 finalista čije se pjesme nalaze na CD-u četvrtog festivala Karlovačko RockOff uživo su se potvrdili kao odlični koncertni izvođači. Žiriju nije bilo lako izabrati pobjednike, ali su u superfinalu sjajnim svirkama i oni publici pokazali da ovog trenutka stvaraju dio najuzbudljivije nove domaće rock glazbe. Jaka selekcija ovogodišnjeg festivala dokaz je da postoji stalan pritok zanimljivih imena, a sve skupa dobar je uvod u iduću, petu sezonu festivala na kojoj očekujemo i druge glazbenike, ali i one koji su već prošli kroz Karlovačko Rock Off, a opet imaju kvalitete nove materijale.” – zaključio je umjetnički direktor festivala, Hrvoje Horvat.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE