Zagrebački Vintage Industrial Bar 1.12. po prvi put će ugostiti splitske Dječake.

O Dječacima se ne treba mnogo govoriti – Vojko, Ivo i Zondo već su dobro poznati akteri domaće hip hop scene. Grupa je osnovana 2005. godine, a prvi album DRAMA izbacili su 2008. te s njime osvojili Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip hop album godine. Zatim je 2011. uslijedila ISTINA čija je prva naklada rasprodana u dva dana, a treći i posljednji album FIRMA izašao je 2015.

Dječaci su autori mnogobrojnih hitova kao što su Punjene paprike, Miris, Dalmacija, Narodna, Liu Kang, Meko sranje, Bile starke, Maci te nezaobilaznog Lovrinca koji je čak nominiran za Porina u kategoriji Hit godine.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 55 kn, a kasnije 70 kn, no za više informacija o točnim datumima i ostalim pitanjima pratite službeni Facebook event klikom OVDJE.

NAGRADNA IGRA 

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Dječake!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u četvrtak, 30. studenog na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA! Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE