U petak, 17.studenoga, u Malom pogonu Tvornice Kulture U pol’ 9 kod Sabe predstavlja svoj drugi studijski album „Stoj na glavi“.

Peteročlani zagrebački indie pop/cabare bend, kojeg čine Ana Opalić, Martina Zvonić, Marko Lucijan Hraščanec, Zrinka Kolarić, te Helena Ernoić, osnovan je 2009. godine u  stanu tadašnje basistice Sabe. Odatle i potiče neobično ime ovog benda. Oformili su se kao „terapijska grupa“ jer su svoje ljubavne rane odlučile liječiti upravo glazbom. Glazbom koja obiluje  različitim raspoloženjma i emocijama koje odišu pozitivom čak i kada pjevaju o surovoj stvarnosti.

Svoj prvi album „Prihvaćam sve“ objavili su 2014. godine u vlastitoj nakladi, dok od kraja 2015. godine objavljuju za Aquarius Records.

Njihov najnoviji, četvrti po redu singl „U paralelnoj stvarnosti“ posljednjih tjedana hara domaćim top listama radijskih i televizijskih postaja. Uz već objavljene „Čudesna“,“Moram“ i „Stoj na glavi“ najavio je njihov drugi studijski album „Stoj na glavi“ koji su posvetili svom prijatelju, glazbeniku i kritičaru Anti Perkoviću.

Album je sniman pod producentskom palicom Berka Muratovića, dok su za mastering zaslužni Miro Lesić i Goran Martinac, a za dizajn se pobrinuo Orsat Franković. Uz navedene pjesme, na albumu se još nalaze „Pokaži mi“,“Ljetne pjesme“,“Starimo“,“Dok sanjaš putovanja“,“Ne razumijem“,“Hvala ti ljubavi što me voliš“ te „Nepoznati ljudi“.

Osim što se pripremaju za svirku u Tvornici, rade punom parom i snimaju nove pjesme. Naime bend  je nedavno najavio novu stvar „Ja sam netko drugi“ koju snimaju u suradnji s Mirelom Priselac Remi.

Ulaznice u pretprodaji, po cijeni od 40 kn, potražite u Aquarius Music Shopovima, na blagajni Tvornice i putem Entrio.hr. Cijena ulaznice na dan koncerta iznositi će 60kn.

„Stoj na glavi“ dostupan je u svim Aquarius Music Shopovima, a na dan koncerta biti će dostupan po posebnoj „once-in-a-liftetime promotivnoj cijeni“.

 

Službeni event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE