Osječka i zagrebačka publika imat će priliku pogledati kratkometražnu crnu komediju Život po Moskriju u kojoj se nikad prežaljeni Moskri vraća među nas smrtnike kako bi nas prosvijetlio produhovljenim životom. Film redatelja Gorana Nikolića klasni je rad studenata druge godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Život po Moskriju je crna komedija u kojoj se legendarni i kontroverzni, ali nažalost pokojni, hiphoper osnivač rep grupe Prti Bee Gee – Davor Bobić Moskri, iznenada vraća na ovaj svijet među žive. Dozvoljeno mu je da se vrati u obliku desetogodišnjeg djeteta, jer je samo tada bio čist. Njegov cilj je da osvoji kartu za raj, pa se shodno tome ponaša kao anđeo. Također mu je cilj pokazati svojim sljedbenicima iz undergrounda, među kojima su dileri, šaneri, šmekeri, reperi, zatim bajkeri, skejteri i naravno klaberi, kuda vodi životni moto “Udri gudru na veselje!”

Osječka premijera zakazana ja za petak 27.10. u Barcelona Pub-u s početkom u 20h, nakon čega slijede razgovori s autorima i afterparty. Event možete pratiti OVDJE.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

U Zagrebu se Moskri ukazuje u sklopu Revije studentskog filma gdje se prikazuje zajedno s najboljim ostvarenjima s Fakulteta dramskih umetnosti u fllmskom bloku FDU u gostima. Film se prikazuje u MM centru Studentskog centra i to u dva termina, u subotu 28.10 u 22h te u nedjelju 29.10 u 15h. Besplatne ulaznice je potrebno rezervirati na službenim stranicama filma Život po MoskrijuZa subotnji After Moskri Party u &TD-u pobrinut će se Mr. Spinoza i Karibi.

Zagrebački event možete pratiti OVDJE.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ulaz je besplatan i u Osijeku i u Zagrebu, a ako nekome treba podsjetnik zašto ne propustiti Moskrijev povratak, barem na filmskom platnu, u nastavku slijedi naš In memoriam posvećen jednom od najvećih repera s ovih prostora.

In memoriam: Moskri (Prti Bee Gee)

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE