Jedan od najmarkantnijih glasova i najoštrijih pjesnika  regije, Damir Avdić, održat će 30. studenog, koncertnu promociju svog novog albuma „Amerika“ u Vintage Industrial Baru.

Poznat pod nadimcima Bosanski psiho, Diplomatz i Graha, ovaj tuzlanski umjetnik s ljubljanskom adresom suvereno vlada pozornicom koristeći samo električnu gitaru i hrapav glas pun bijesa, uz tekstove koji režu do kostiju. Bogata diskografija i bibliografija broji mu ukupno dvanaest izdanja. „Amerika“ je njegov sedmi album koji već sada, tek tjedan dana po izlasku, proglašavaju albumom godine i njegovim najupečatljivijim radom dosad. Album objavljen na Avdićevoj etiketi Kapital Rekord može se preuzeti s njegove Bandcamp stranice po name-your-price modelu gdje kupac sam određuje cijenu.

Damir Avdić – Nuspojave

Punk estetika koju njeguje traje od samih početaka njegovog glazbenog puta kada je svirao u hardcore punk bendu Rupa u zidu te surađivao s imenima kao što su Edo Maajka i Frenkie. Danas Avdić predstavlja najbrutalnijeg kantautora regije koji se kroz ubojite live nastupe i sirove, brutalno iskrene studijske snimke buntovno obračunava s društvom i okolinom.

Damir Avdić – Human Reich

Koncert donosi K.L.U.B. Dostava Zvuka koji stoji iza organizacije festivala Ferragosto JAM. Ulaznice u pretprodaju kreću 17. listopada  po cijeni od 45 kn, dok će na ulazu biti 60 kn. Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18)
  • Vintage Industrial Bar (Savska 160)


Damir Avdić – „Amerika“:
damiravdic.bandcamp.com/album/amerika

Facebook event: facebook.com/events/136825700286570

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE