Novonastali kolektiv Footwork zaronit će u zagrebačku Podmornicu, 08. rujna 2017. gdje će se predstaviti i otvoriti novu plesnu sezonu u Zagrebu

Vjerojatno ste unazad tjedan dana po društvenim mrežama primjetili novo ime na sceni Footwork i zapitali se što se krije iza ovoga projekta! Mi smo tu upravo da vas upoznamo sa novonastalim kolektivom koji dolazi ravno iz Zagreba.

Što je Footwork?

Footwork je kolektiv. Footwork nije nova klupska večer. Footwork su Burek, Casa, Cycle i Imogen. Footwork su prijatelji koji su cijelo svoje vrijeme posvetili glazbi i danceflooru. Dečki kažu kako je za druženja sve teže pronalaziti adekvatne lokacije te su s toga odlučili  jednu učiniti upravo svojom. Odabrali su intiman prostor kluba Podmornica koji se nalazi unutar kompleksa Katran, a svaki petak u mjesecu biti će njihov dan.

Motiv za kolektivom, kao i motiv za novim prostorom proizišao je iz potrebe da Zagreb napokon dobije novo mjesto na kojem će se moći družiti svi koji vole plesati na house, disco i na sve ostale “groovy” glazbene tonove. Iako su zadržali prepoznatljiv ambijent “Podmornice”, soundsystem je potpuno nov, sigurni su da će vas novi KV2 audio sustav prikovati za podij i natjerati na ples do same zore!

I zato, svi ste pozvani na “veliko” otvaranje 8. rujna 2017. s kojim će se pokušati na najbolji način ući u novu plesnu sezonu. Za prvo izdanje odlučili su predstaviti i napraviti zajednički “showcase” na kojem će nastupiti: Ilija Rudman, Jan Kinčl, Matija Duić, Yesh i Pytzek.

Ulaz u Podmornicu bit će 40kn, a sa zaronom se kreće od 23:00h.

Facebook event možete pronaći ovdje.

Vidimo se na flooru! #footworkzagreb

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE