Ovogodišnji, 19. Špancirfest, predstavio nam je nadolazeći program pred desetak dana, a novo glazbeno ime koje se pojavilo u bogatoj festivalskoj ponudi je Rade Šerbedžija i prateći sastav Zapadni kolodvor.

Svestranom glumcu, glazbeniku i pjesniku ovo nije prvo gostovanje na najvećem uličnom festivalu, naime, umjetnik je prvi puta nastupao 2009. godine s Miroslavom Tadićem, a 2014. zajedno s pratećim bendom. Ovoga puta će nastupati 19. kolovoza u vili Bedeković, jedinoj festivalskoj destinaciji čiji se ulaz naplaćuje.

Osim navedenog novog izvođača, ostatak glazbenog programa možete vidjeti OVDJE, a od svih glazbenika koji će nastupati na četiri pozornice (Kraljevska zona, vila Bedeković, Stančićev trg i Korzo), valja izdvojiti imena poput Natali Dizdar, Massima, Harija Rončevića, Songkillersa, Soul sistersa, Nikole Marjanovića, Bože Vreće, Nole itd.

Također, Špancirfest organizira i POZIV UMJETNICIMA za sudjelovanje na festivalu, tako da se još uvijek stignete prijaviti, prateći sve informacije iz linka.

Ovogodišnji Špancirfest trajat će od 18. do 27. kolovoza u Varaždinu.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE