Novi bend na međunarodnoj sceni nastao je suradnjom već dobro znanih i potkovanih glazbenika, a singlom ‘Box Of Time’ najavljuju dark progresivni album prvijenac.

Pjesma “Box of Time” kombinacija je elementa progresivne metal glazbe i klasičnog “Led Zeppelin raspoloženja”, ali s modernim zvukom i zaokretom. Cilj vokalno zahtjevnijih dionica i mračnih, heavy, dubokih stihova je istaknuti stalnu unutarnju borbu uma.” – ističe John Macaluso, suosnivač benda Stone Leaders.

Sve pjesme s istoimenog albuma “Stone Leaders” snimljene su u Zagrebu. Tekstove, glazbu i produkciju potpisuje dvojac Ivan Mihaljević i John Macaluso, dok je mastering albuma napravljen u New Yorku od strane iskusnog Rogera Liana koji je u dosadašnjoj karijeri radio s Museom, Rushom, Panterom i mnogim drugima.

Stone Leaders novi je bend na međunarodnoj glazbenoj sceni, a čine ga bubnjar John Macaluso (ARK, Yngwie Malmsteen, TNT, James LaBrie, Symphony X, Riot, Jennifer Batten, Union Radio), gitarist i pjevač Ivan Mihaljević (Side Effects), basist Marko Karačić (Side Effects) te Dino Jelusić (Trans-Siberian Orchestra, Animal Drive), pjevač i klavijaturist.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE