I ove godine stiže nam novo izdanje sve popularnijeg predvodnika EDM festivala u Slavoniji, SICKYRAVEci fest!

Nakon nekolicine uspješnih proteklih izdanja, stadion Sikirevci će ponovno 29. srpnja ugostiti neke od najeminentnijih domaćih i ponekih stranih EDM i tech dj-eva. Kao i proteklih godina, i ove ćemo imati prilike izabrati između dva stage, Main stage sa EDM glazbom i brojnim gostovanjima najboljih Hrvatskih i inozemnih dj-eva te Dungeon stage sa pretežito techno glazbom.

Izvođači:

MAIN STAGE:
Sasha Mikac
DJ Symart
Vandal Steve
Vic Damazi aka DMZ
TBA

DUNGEON STAGE:
Alen Milivojevic Official
Xenex
TBA
TBA

Cijena je i ove godine podosta niža nego na ostalim festivalima, a to je 50 kuna za cijeli dan, a Mixeta tim u suradnji sa SICKYRAVEci festivalom poklanja tri upada.

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na SICKYRAVEci fest” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati TROJE dobitnika/ce koje ćemo objaviti u nedjelju, 23. srpnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE