Ostalo je još mjesec i pol dana do koncerta Killersa, koji će 5. srpnja nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi. Svjetski poznati sastav u Srbiju dolazi u okviru ekskluzivne turneje na kojoj će posjetiti svega desetak zemalja, a koliko ozbiljno shvaćaju svaki svoj nastup govori činjenica da su osobno odabrali tri predgrupe za koncert na tvrđavi! Prije Killersa, na glavnu pozornicu Exita, izaći će i njujorška četvorka Teachers,  srpski sastav Van Gogh te riječki indie-rokeri Jonathan!

 

 

EXIT tim ove godine spojit će čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Crnoj Gori u veliko EXIT Ljeto ljubavi 2017. Get EXITed i svojevrsni “Day Zero” na Tvrđavi, ove godine bit će uz Killerse 5. srpnja, nakon čega slijedi EXIT festival od 6. do 9. srpnja na kojem će nastupiti i Liam Gallagher, Years & Years, Roisin Murphy, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, The Jesus and Mary Chain, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, The Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.

 

 

Petodnevne ulaznice za EXIT festival, koje obuhvaćaju i Day Zero s nastupom sastava The Killers (5. – 9. srpnja) već su u prodaji po cijeni od 605 kn, dok su četverodnevne ulaznice za EXIT (6. – 9. srpnja) u prodaji po promotivnoj cijeni s 50% popusta, od 480 kn. Svi koji već imaju četverodnevnu ulaznicu, a žele ju nadograditi na petodnevnu i tako gledati i velike Killerse uživo, mogu kupiti Get EXITed dodatak po cijeni od samo 125 kn (parter). Oni koje zanima samo koncert Killersa i Day Zero, mogu kupiti i pojedinačne ulaznice za taj dan po cijeni od 235 kn za parter, 365 kn za Fan Pit i 815 kn za Gold VIP.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE