Pet godina nakon numere koja se duboko urezala u povijest srpskog i regionalnog repa, Ghetto Kamikazi, svjetlost dana ugledala je ponovna suradnja Juicea i Tonija der Assija.
Da podsjetimo, dugo očekivani nastavak je Juice “teaseo” publici kada se snimio kako u automobilu sluša svoju strofu, sredinom 2014. godine. U međuvremenu, obojica su u više navrata izjavili da, premda planiraju dalju suradnju, pjesma pod nazivom Ghetto Kamikazi 2 nikada neće službeno izaći.
Kao grom iz vedra neba, tjedan dana nakon video najave na Tonijevoj facebook stranici, dobili smo traku na koju smo godinama čekali. Dok je Toni der Assi izveo strofu konceptualno sličnu onoj od prije pet godina – na njemačkom jeziku sa primjesama srpskog, Juice je u potpunosti promijenio pristup te je njegova strofa također većinski zasnovana na njemačkom jeziku, odnosno svojevrsnoj fuziji njemačkog i srpskog.
Instrumental, mix i mastering pesme radio je Napoleon, spot u beogradskom klubu Nina snimio je Axel Lent, a sama pjesma je izašla za berlinski AGGRO.TV. Pored YouTubea, pjesma je dostupna za kupovinu i streamanje na Deezer-u, Google Play-u, iTunes-u itd.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE