U osječkom alternativnom klubu Epic održat će hip-hop večer naziva Big F’n Hip Hop Night s brojnim izvođačima iz Osijeka, Našica i Vinkovaca, a datum održavanja je 12. svibnja.

Potentna osječka i slavonska hip-hop scena iz dana u dan se razvija i budi, pojavljuju se nova, mlada imena u svim hip-hop pravcima, održavaju se omanji koncerti i druženja, a u prilog tome ide i Rap Skillz battle rap liga koja je i sama nastala u Osijeku, Osječka priča, Hip-hop friday itd.

Na ovom eventu, 12. svibnja slušat ćemo razne DJ-eve, beatboxere i repere, a oni su sljedeći: DJ-evi Armando i Chev Chelious, beatboxeri Tyfa i Lil’ Bear te reperi Ivi/Trale/Phan, Mr. Spinoza, Outsider, Legosystem, Vanja & Nešvil Funk i Tin & Syndrome.

Više o samim izvođačima pročitajte u službenom eventua upad za ovaj događaj iznosit će 20-30 kuna. Početak je najavljen za 21 sat.

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Hip-hop večer u Epic!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca, koje ćemo objaviti u srijedu, 10. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE