Kako bi 18. rođendan grupe proslavili na najbolji mogući način, Vatra je osmislila dvodnevni glazbeni događaj u Tvornici kulture, gdje će prvi dan održati koncert u akustičnoj, a drugi dan u električnoj atmosferi.

Grupa Vatra će nakon velikih koncerata u Domu sportova i akustičnog Lisinskog, nastupati u zagrebačkoj Tvornici kulture 19. i 20. svibnja, od čega će prvi dan biti namijenjen za akustični repertoar i zvuk, a drugi će biti rezerviran za rock izdanje Vatre na kakvu smo navikli.

Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert, poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama, brass sekcijom, na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. svibnja, rezerviran je za Vatru na struju. Očekuje nas žestoki rock koncert na kojem će bend uz svoje poznate uspješnice po prvi puta uživo izvesti i neke od pjesama koje upravo sprema za budući studijski album.

Podatci o ulaznicama:

JEDNODNEVNE:
85 kn / pretprodaja / 10.04. – 19./20.5.
110 kn / na dan koncerta

DVODNEVNE:
100 kn / early bird / 21.02. – 09.04. (limitirana količina)
125 kn / pretprodaja / 10.04.-18.05. (limitirana količina)

Prodajna mjesta:
– eventim.hr (https://goo.gl/TBm2dN)
Dirty Old Empire (Tratinska 18)
– Dallas Records (Paromlinska 49/1 – između NSB-a i Route 66)
http://www.eventim.hr/hr/outlets/

Službeni event pogledajte OVDJE

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Vatru u Tvornicu kulture (AKUSTIČNO) ili (ELEKTRIČNO), ovisi koji dan želite izabrati” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati TROJE  dobitnika/ca  za 19.5. (akustični) i TROJE dobitnika/ca za 20.5. (električni) kojeg ćemo objaviti u ponedjeljak, 15. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

DOBITNICI:

Akustično:
Katarina Malina
Danijela Mutka
Lana Mik

Električno:
Magdalena Medved
Jasna Andrišević Bitter
Sandra Fulić

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE