20 godina od objavljivanja prvijenca ‘Fleka’, grupa Songkillers objavila je mnoga studijska izdanja, nastupala s raznim glazbenicima na brojnim pozornicama, a ovoga puta proslavu okrugle brojke održat će u zagrebačkoj Tvornici kulture 13. svibnja pod nazivom ‘Ne znam gdje sam’.

Autori hitova ‘Sreća, ‘Ni’ko kao ti’, ‘Tako volim što te znam’, ‘Medena’, ‘Malo toga ostaje’, grupa Songkillers, poziva vas na proslavu 20 godina njihovog djelovanja u Tvornicu kulture, gdje će napraviti presjek svoje glazbene karijere svirajući brojne pjesme iz svoje radionice.

Prve afirmacije frontmena grupe Songkillers Željka Banića – Baneta dogodile su se početkom 80-ih u grupama „Pod Room Blues Band“ i „Zvijezde“, a u 90-ima se okuplja prva postava Songkillersa. Dugogodišnja suradnja i prijateljstvo s Dinom Dvornikom te snimanje jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima „Live in Munchen“ stvorile su od Songkillersa autorski bend te u rujnu 1997. godine objavljuju prvi samostalni albuma „Fleka“.

U posljednje tri godine grupa se udružila s Nikolom Marjanovićem i objavila zasad tri pjesme: Dio mene, Nisi tu i Svijet za sebe, a najnoviji singl kojega su napravili je onaj u duetu sa zagrebačkom reperom Suicidalom u pjesmi ‘Nada’.

Cijena ulaznice je 70 kn, a potražite ih u sustavu Eventima i u Aquarius Music Shopovima te online na www.eventim.hr. Osobe s invaliditetom imaju besplatan ulaz, pratnja plaća ulaznicu.
Djeca do 7 godina ne plaćaju ulaznicu, ali moraju biti u pratnji punoljetne osobe koja treba imati kupljenu ulaznicu.

Službeni event pogledajte OVDJE

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Songkillerse u Tvornicu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koji će dobiti po dvije ulaznice svaki, a koje ćemo objaviti u srijedu, 10. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE