Ovogodišnji, dobro poznati festival ekstremnih sportova i dobre glazbe, 18. Pannonian Challenge, uz bogat sportski program dovodi i bosanskohercegovačke repere Frenkieja i Sassju koji će nastupiti na festivalu 10. lipnja.

Uz već najavljene izvođače S.A.R.S., Phat Phillieja i Bizzu Bodegu te ABOP, Frenkie i Sassja nastupat će u sklopu glazbenog programa Pannonian Challengea 10. lipnja u osječkom dvorištu Vege.

Ovogodišnji Pannonian održava se od 7. do 11. lipnja te se najavljuje najbogatiji sportski i glazbeni program do sada, a još više informacija slijedit će kroz naredne tjedne kako se festival približava.

Za sve ostale informacije posjetite službenu stranicu festivala.

Svim putnicima koji dolaze na ovogodišnji Pannonian Challenge, HŽ Putnički prijevoz odobrava popust u visini 40% od redovne prodajne cijene za povratna putovanja u svim redovnim vlakovima i iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Osijek i natrag.
Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Osijek i natrag. Popust je iskoristiv u periodu od 06.-12. lipnja.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE