Povodom europske turneje, norveške black metal legende Mayhem 9. će travnja posjetiti zagrebački Vintage Industrial Bar, uz potporu čeških metalaca Inferno.

Prava black metal večer priprema se u nedjelju, 9. travnja u prostorijama Vintagea, gdje će Mayhem izvesti po prvi puta u cijelosti svoj album prvijenac De Mysteriis Dom Sathanas iz 1994. godine, koji je ostavio brojne utiske na mnoge metal bendove, a i sam sebi kult black metal glazbe.

Mayhem dolaze iz Norveške i predstavnici su drugog vala black metala koji je krenuo iz hladne Norveške početkom devedesetih i uz njih se vežu mnoge kontraverzne priče. Na sceni su preko tri desetljeća i iza sebe su ostavili pet studijskih albuma. Od 2012. godine djeluju u postavi Attila Csihar (vokal), Necrobutcher (bass), Hellhammer (bubanj), Teloch (gitara) i Charles Hedger (gitara).

Na pozornici će im se pridružiti i češki black metal sastav Inferno, koji na svojoj turneji predstavljaju sedmi album Gnosis Kardias (Of Transcension and Involution).

Cijena ulaznice bit će 150, a na dan koncerta 170 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Klozu, Purgatoryju, Octopus Piercing & Tattoo Studiju, Rockmarku, Valhalla Metal Baru, u Rijeci – Dallas Music Shop i preko sustava Eventim.

Službeni event pogledajte OVDJE

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE