INmusic festival je i ove godine potvrdio svoju kvalitetu, a odličan pokazatelj je veliki interes za ulaznicama. Preostalo je još tri mjeseca do INmusica, a već je popunjeno 80% kapaciteta festivala što ukazuje na to da će dvanaesto izdanje INmusic festivala ove godine oboriti sve dosadašnje rekorde posjećenosti. Publika INmusic festivala prepoznala je izvrstan line-up, povoljnu cijenu ulaznica te očaravajuću lokacija.

INmusic festival pripremio je ove godine iznimno kvalitetan glazbeni program koji može konkurirati nekim od najvećih i najposjećenijih europskih festivala poput: Rock Werchtera, Mad Cool Festivala, Rosklidea, Nos Alive festivala, Sziget festivala, a po neusporedivo nižoj cijeni! Dok se za navedene festivale cijene ulaznica kreću od 170 do 300 eura, cijene ulaznica za INmusic prilagođene su kupovnoj moći hrvatske publike i nakon promjene cijene ulaznica iznose samo 60 eura.

Međunarodna i domaća priznanja pristižu sa svih strana, a kao jedno od najvećih ističe se ono kultnog glazbenog časopisa New Musical Expressa koji je INmusic festival uvrstio među dvanaest najboljih festivala na svijetu!

Najveći “aduti” ovogodišnjeg INmusic festivala su glazbeni divovi: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian kao headlineri, što je rezultiralo nevjerojatnom potražnjom za ulaznicama publike iz cijelog svijeta temeljem koje organizatori očekuju i rekordnu posjećenost. Uz ova glazbena imena na festivalu nastupit će neka od najatraktivnijih svjetskih imena autorske glazbe: Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting,Th’ Legendary Shack Shakers i mnogi drugi.

Za sve čitatelje koji nisu detaljnije upućeni, INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom Jarunu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje.

Ulaznice za dosad najspektakularnije izdanje INmusic festivala dostupne su u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kn, a sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250kn dostupne su također putem službenog festivalskog webshopa.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE