Tko nije gledao film Project X, neka pogleda,a tko je, zna o čemu se radi. Crvene čaše, beer pong, ispijanje piva iz bačve (čak i u pozama koje prkose gravitaciji), punč i svi ostali detalji koji opisuju klasične američke kućne tulume biti će viđeni i doživljeni u osječkom klubu Outside kroz topli proljetni vikend od 18. do 20. svibnja povodom norijade maturanata.
Očekuje se odličan glazbeni program koji će biti objavljen naknadno, a ulaznice se kupuju u obliku narukvice za koje će nas organizatori uskoro opskrbiti sa više informacijama pa ćemo vas obavijestiti kako ih nabaviti. No kako ne bi morali razbijati glavu sa time, Mixeta tim u suradnji sa klubom Outside dijeli tri nagradna upada, a detalje o nagradnoj igri možete pročitati u nastavku teksta.

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati službenu facebook stranicu portala
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Project X u Outside!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)
    Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati TROJE dobitnika/ce koje ćemo objaviti u srijedu, 10. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE