Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične glazbe i ovoga ljeta očekuje provod na Tjentištu. Četvrti po redu OK Fest koji će se održavati od 30. lipnja do 2. srpnja ugostit će najveća imena regionalne glazbene scene. U prirodnom ambijentu NP Sutjeska publiku očekuju Del Arno Band, Josipa Lisac, Disciplin A Kitschme, TBF, Psihomodo Pop, Van Gogh, Let 3, Urban & 4, Dubioza Kolektiv, Straight Jackin, Justin’s Johnson, Kanda, Kodža i Nebojša, E-PLAY, Zoster i Deca loših muzičara.

Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiteljima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom glazbenom programu uživa i u ostalim aktivnostima, kao što su: rafting, planinarenje, panel rasprave te projekcije europskih i svjetskih filmskih ostvarenja na OK cinema stageu.

Za sve one koji više zanima, sada su u first minute ponudi OK paketi o kojima više informacija možete potražiti na službenoj stranici festivala klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE