Kanadska glazbenica Michelle Gurevich, poznatija kao Chinawoman dolazi u zagrebačku Tvornicu Kulture u petak 24. ožujka 2017. Vraća se u Hrvatsku kako bi predstavila novi album New Decadence (četvrti po redu) i povratak originalnom imenu Michelle Gurevich. Album je produciran u istoj maniri kao i prijašnja izdanja jer i ovoga puta kombinira mračni realizam s humorom u intimnim baladama koje odlikuju sjajni stihovi.

Riječ je o jednoj od najzanimljivijih (indie) umjetnica na glazbenoj sceni. Njezinu glazbu opisuju kao mješavinu Leonarda Cohena, Nico, Charlesa Aznavoura i sovjetskih pjevačkih zvijezda, a odlikuje ju rusko naslijeđe te rock i lo fi pop zvuk. Debitirala je 2007. s albumom “Party Girl” koji je producirala sama u kućnoj radinosti na koji se nastavlja “Show Me The Face” iz 2010. godine. Njezin treći album “Let’s Part In Style” objavljen je 2014. godine.

Ulaznice za koncert u pretprodaji iznose 80 kn, a na dan koncerta 100 kn. Mogu se kupiti putem Entrio sustava (www.entrio.hr) i na službenim prodajnim mjestima u organizaciji Tvornice Kulture.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE