Zagrebački pop rock bend Producent objavio je svoj prvi singl Kao da me liječi u kojem vješto isprepliću melankoličnu atmosferu i pozitivne ljubavne stihove koji govore o snažnom, gotovo ljekovitom učinku blizine voljene osobe. Autor glazbe i teksta je Leo Anđelković (vokal i gitara), ujedno i inicijator benda kojeg čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom.

„Pjesmu smo, osim u Zagrebu, snimali i na području istarskog poluotoka, mome rodnom kraju, što je svakako doprinijelo opuštajućoj i toploj atmosferi”, kaže Leo i nastavlja:

“U budućnosti najavljujemo šaroliku paletu pjesama jer nam je cilj koketirati sa svim mogućim stilovima dobre glazbe – pop, raggae, blues, punk, rock, pa čak i metal dolaze u obzir, a želimo surađivati i s drugim glazbenicima koji su u svim tim žanrovima ‘doma’. Tako se i rodila ideja o imenu Producent.”

Uz njega, za rokerski aranžman pjesme pobrinuli su se svi članovi benda, gitarist Ivan Havidić, basist Željko Topalušić te bubnjar Damir Medić.

Pjesma je objavljena u suradnji s Croatia Recordsom, a njen vizualni identitet pjesme osmislio je i režirao Danilo Caković, uz pomoć Borisa i Damjana Krstinića. Glavne uloge pripale su Nini Brekalo i Davorinu Švaneru koji su svojom glumačkom izvedbom začarali cijeli tim, a čime, saznajte klikom na video.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE