Dimensions festival objavio je prve izvođače te će njegovo šesto izdanje u pulskoj Areni, 30. kolovoza u 20.00 sati otvoriti glazbena i modna ikona Grace Jones. Riječ je o intrigantnoj umjetnici/glazbenici koja definira glazbu, modu i umjetnost već 30 godina. Nakon 19 godina pauze, vratila se 2009. godine albumom Hurricane te od tada nije prestala nastupati. 68-godišnja Grace Jones je i dalje inspiracija mnogim umjetnicima, a na pozornici je jednako originalna i energična kao i na početku karijere.

Uz nju, početak šestog Dimensions festivala obilježit će elektronski trojac Moderat kojeg čine članovi Modeselektora i Apparat, eksperimentalni jazz bend Yussef Kamaal i bubnjar i kompozitor Moses Boyd.

U prodaji su povoljnije regionalne ulaznice po cijeni od 660 kuna za sve dane festivala, od 31. kolovoza do 4. rujna (festivalska ulaznica ne uključuje i koncert otvorenja), dok su regionalne ulaznice za koncert otvorenja po cijeni od 240 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Entrio sistemu (www.entrio.hr) i na Entrio prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE