Nakon uspješnog albuma ‘S mukom žvaču trubadurov vrat’ kultni zagrebački bend Trobecove Krušne Peći pripremio je novo vinilno izdanje ‘Ether’ čija će se promocija održati u petak, 10.02. u zagrebačkom KSET-u. Na prethodnom izdanju su se nalazile skoro zaboravljene snimke iz 1985., ali zato novi album snimljen uživo u Kocki sadrži prvenstveno novi materijal. Poznato je da vinilno izdanje dolazi uz psihodelične ilustracije gitarista Ivana Vinskog koje savršeno prate klaustrofobičnu atmosferu Trobeca.

Riječ je o zagrebačkom bendu koji je osnovan 1981. godine te koji je sa svojim avangardnim post punk zvukom jedini preživjeli predstavnik zagrebačkog odgovora no waveu i rijetki aktivan bend iz navedenog razdoblja.

Karte za promociju njihovog novog albuma će se moći kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 40kn u pretprodaji ili za 50kn na dan koncerta. Također je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a (zelena iskaznica se može nabaviti na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a potpuno besplatno).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE