Kada se priča o drum and bass sceni u Hrvatskoj, svakom pravom slušatelju te vrste glazbe na pamet pada Dirty Beatz. Najstariji je to drum and bass kolektiv u Hrvatskoj, koji je u svojih 15 godina postojanja organizirao brojne evente diljem Hrvatske i u našu regiju doveo  DJ-eve sa svjetske scene, poput Mefjusa, June Millera i Mindscapea. Prije prave proslave rođendana u Zagrebu, Dirty Beatz se prvi put nakon osam godina vraća u Slavoniju, i to u punom sastavu.

Tako će slušatelji ovakve vrste glazbe 4. veljače u klubu Epic u Osijeku imat ćete priliku čuti Brata Leeksa, Matza, Tekitoku i Kulu, jedne od najboljih drum and bass DJ-eva u Hrvatskoj, a koji svoje nastupe broje i izvan zemlje.  Party počinje u 23h, a za upad ćete izdvojiti 30 kn.

Sve ostale informacije pronađite OVDJE.

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Dirty Vubass!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ce koje ćemo objaviti u petak3. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE