Nezavisna diskografska kuća Juda records predstavit će svoje snage u petak 17. 02. u klubu KSET. Nova izdavačka kuća osnovana je prošle godine, a zamišljena je kao institucija dobre glazbe koja svojim iskustvom i energijom sa svojim glazbenicima raste iz dana u dan.

Zajednički nastup kantautorice Billie Joan i bendova Mnogi Drugi, eto i The Yellow Buzz tek je uvod u ono što spremaju u ovoj entuziastičnoj inicijativi koju vodi Milan Mijač iz M.O.R.T.-a.

Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo, prvu je pjesmu napisala 2000. godine. Glazbeni izričaj podosta je fokusiran na socijalnu i društvenu tematiku, a tekstovi su na engleskom jeziku. Nakon određenog broja koncerata, što festivalskih i samostalnih, Billie prikupljeni materijal stapa u dugoočekivani album. Debitantski album Barren Land izlazi u ožujku ove godine.

Mnogi Drugi su bend iz Zagreba koji svira akustični alternativni rock. Korijenje vuku još iz prošlog stoljeća, dok je trenutna postava formirana krajem 2014. godine. Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine ušli u mnoštvo finala glazbenih natjecanja, među kojima definitivno možemo izdvojiti koncert pred Manu Chaom. Bend trenutno izbacuje četvrti singl, te sprema debitantski album kojeg ćemo slušati u skoro vrijeme.

eto je najmlađa snaga splitske psihodelični/punk/rock scene, koja postoji pune tri aktivne godine. Bend iza sebe ima poprilično koncerata, dok konstantna borba, jaki tekstovi i kvalitetna glazba su garancija ovome bendu. Prvi album Mačak u prizmama izašao početkom ljeta 2016. godine i pobrao odlične kritike. Bend je na turneji i radi na novim materijalima.


The Yellow Buzz je zagrebački garažni blues/rock duo osnovan 2014. godine koji čine Adam Lončar na gitari i vokalum, i Bruno Bolfan na bubnjevima. Objavili su svoj prvi istoimeni EP u listopadu 2015. godine i velikom brzinom stekli pozornost publike,dok su u svibnju 2016. izbacili su svoj prvi album jednostavno nazvan Yellow Buzz.

 

Koncert možete pratiti OVDJE.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.

A sve što će u budućnosti donositi Juda records OVDJE.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE