U moru raznoraznih fan page stranica na društvenoj mreži Facebook, tu i tamo pronađe se koja aktivna i svrsishodna glazbena stranica koja volonterski promovira rad (ne)afirmiranih rock i metal glazbenika s našeg područja.

Stranica Hrvatska Rock/Metal scena djeluje od veljače 2014. godine, a namjenski se krajem 2016. godine odlučuje prebaciti na širi prostor djelovanja – osnivanje vlastitog, zasad amaterskog labela koji će se baviti promocijom glazbenih uradaka neafirmiranih glazbenika objavom na svoj Youtube kanal i na samu stranicu, te mogućnošću traženja svirki bendovima koji to teže postižu. Nešto slično kao i BlankTV, dodaje pokretač ideje Kristijan Stepinac.

Ovoga trenutka stranica traži bendove, stoga se bilo tko tko je zainteresiran može javiti na e-mail: hrrockmetal@gmail.com, a prihvaćaju se samo kvalitetno i profesionalno odrađene snimke, bez snimki s mobilnih uređaja i slično.

Za početak, pretplatiti se na YT kanal Hrvatske Rock/Metal scene možete OVDJE, a za sve dodatne informacije, pratite naš portal ili stranicu same organizacije

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE