Brit Floyd, najbolja tribute skupina legendarnog Pink Floyda nastavlja svoje nevjerojatno putovanje te stiže u Hrvatsku u sklopu Space and Time Continuum turneje.Očekujemo ih u splitskoj Spaladium areni 10. studenog, a samo dan poslije, 11. studenog u zagrebačkom Boćarskom domu.

Nakon nezaboravne prošlogodišnje turneje od 146 koncerta diljem svijeta, ove godine nas očekuje još bolja produkcija, rasvjeta i video dizajn. Svojom izvedbom i set listom publika će imati priliku uživati u putovanju kroz 50 godina glazbene povijesti Pink Floyda. Slaveći glazbu koju su stvarali David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason i Syd Barrett, Brit Floyd će izvesti najveće hitove s albuma kao što su “The Dark Side of the Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall” i “The Division Bell“. Bend je nastao 2011. Godine u Liverpoolu, a trenutno nosi titulu najautentičnijeg Pink Floyd tribute showa.

Ulaznice:
Zagreb: Prvih dvjesto kupaca ima priliku kupiti ulaznicu po cijeni od 170 kuna, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 200 kuna, odnosno 230 kuna na dan koncerta.

Split: Prvih 250 kupaca ima priliku kupiti ulaznicu po cijeni od 130 kuna za parter i 160 kuna za tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150 kuna za parter/180 kuna za tribine. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 170 kuna za parter/190 kuna za tribine.

VIP M&G paketi su u prodaji po cijeni od 660 kuna za Zagreb te 620 kuna (stajanje) i 650 kuna (tribina) za Split. Svakom posjetitelju koncerta s kupljenom VIP ulaznicom za Meet & Greet paket, na dan nastupa u 17:00 sati, bit će dodijeljena posebna propusnica koja će im omogućiti razgledavanje suvenira i razgovor s članovima turneje.

Više informacija možete saznati na službenim Facebook stranicama organizatora NuCoast Concerts Croatia.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE