18. studenog u Boćarskom domu, u organizaciji  MH Concertsa održat će se rock spektakl “The Show Must Go On” povodom 25. obljetnice smrti legendarnog frontmena Queena, Freddiea Mercurya.

Jedan od najpoznatijih Queen tribute bandova “The Bohemians” nastupit će zajedno s dvadeset i peteročlanim simfonijskim orkestrom iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson. Uz veličanstvene audio – vizuale moći će se čuti nezaboravni hitovi kao što su: “Bohemian Rhapsody”, “Killer Queen”, “Crazy Little Thing Called Love”, “The Show Must Go On”, “We Will Rock You”, “We Are the Champions”, „Anoter One Bust the Dust”, „Don’t Stop Me Now” i mnogi drugi.

The Bohemians je četveročlani bend kojeg čine Rob Comber (vokal, klavir, akustična gitara), Christopher Gregory (gitara), Wayne Bourne (bubnjevi) i Kevin Goodwin (bas gitara). Iza sebe imaju stotine nastupa u Europi kao i drugim zemljama širom svijeta te su u više navrata nastupili i za službeni fan klub Queen. Simfonijski orkestar je osnovan 2000. godine za produkciju mjuzikla „Evita”, a nakon toga su nastupili i u predstavama i mjuziklima kao što su „Musical Classics”, „ABBA i Sinfonie”, „Fantom iz opere” i drugi.

Početak koncerta najavljen je za 20:00 sati, a cijena ulaznica od 02. listopada iznosi 180 kn, te 200 kn na dan koncerta. U prodaji su i limitirane ulaznice za tribine po cijeni od 190 kn od 2. listopada i 210 kn na dan koncerta koje se mogu kupiti samo preko Eventim sistema.

Više informacija možete dobiti na službenom Facebook eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE