Nina Kraljić, talentirana 24-godišnja glazbenica, dobitnica nagrade Porin, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, objavljuje svoje debitantsko izdanje – Samo!

 

Album je od danas, 30. rujna, dostupan u fizičkom i digitalnom obliku, i to na sljedećim poveznicama:
CD:  https://Nina.lnk.to/samoCD

digital: http://nina.lnk.to/NKsamo

 

Za naziv albuma smo iskoristili riječ ‘samo’, jer je istovremeno jednostavna i ponizna, ali i ostavlja jako puno mogućnosti na što se referira – što ‘samo’? To može biti samo umjetnost, može biti samo ja, može biti samo ono što želimo postići glazbom, može biti toliko toga…“, otkriva Nina značenje naslova albuma.

 

Svoje prvo studijsko izdanje Nina Kraljić je kreirala sa svojim glazbenim timom, kojeg čine cijenjene autorice glazbe i teksta – Ines Prajo i Arijana Kunštek te producenti Tihomir Preradović i Ivan Popeskić. Materijal je sniman proteklih mjeseci u dva studija, zagrebačkom studiju Tihomira Preradovića te riječkom studiju Ivana Popeskića, što je rezultiralo spletom više sinergija – “Ispalo je veoma dobro, jer smo na kraju dobili dva različita zvuka i dva različita pristupa, a ponekad, kao u ovom slučaju, ispadne dobro za album“, objašnjava Nina.

 

Album donosi ukupno 12 pjesama, koje su kombinacija autorskog materijala na hrvatskom jeziku,  Nininih interpretacija tradicionalnih pjesama, kao i autorskih pjesama na engleskom jeziku. Za ilustraciju naslovnice izdanja zaslužna je Branka Hollingsworth Nara, a dizajn su radile Kreativne Ovčice.

 

ninakraljic_samo_album_cover_artwork_universalmusic

 

Kao novi singl, s albuma je predstavljena naslovna pjesma „Samo“, koju autorski potpisuje Ines Prajo, dok je za produkciju bio zadužen Tihomir Preradović:

 

Popis pjesama na albumu:

Zaljuljali smo svijet

Snijeg

Negdje

Samo

Lighthouse

Što te nema feat. Matija Dedić

Lay You Down

Tica lastavica

Vir

Dej mi Bože

Lullaby

bonus pjesma: Ata Ey Foshehu Sham

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE