Za otvaranje nove psytrance sezone, Insectik records je pripremio 24. rujna party u Medici na 4 floora s inozemnim i domaćim gostovanjima.

Kao headliner PsyFloora najavljen je finski producent Vertical. Vertical je pripadnik jedne od najvećih psytrance diskografskih kuća, Parvati Records koji djeluje od 2000. godine te je uspio okupiti 50 izvođača i mnogo izdanja. Vertical, osim što izdaje za Parvati Records, surađuje s raznim dikografskim kućama poput Wildthings, World People Production i Sangoma. Svoju kvalitetu dokazao je gostujući na vrhunskim festivalima kao što su Ozora, MoDem i Triplicity.

Uz Verticala na PsyFlooru čekaju vas Kala, ValVashar, Fidel i Winpa, te SasoMange Soundsystem koji će zagarantirati da osjetite svaku frekvenciju koja dolazi iz zvučnika.

.U Grey Roomu, na DubFlooru, za žestoke bass vibracije zadužen je talijanski soundsystem Warrior Charge koji je čest gost hrvatskih festivala ali i zagrebačkih klubova. Uz Warrior Charge, tu su i domaće snage, Jahstice i Homogrown sound.

Na TechnoFlooru uživat ćemo u zvukovima LileCube, Garsa i Mr.D te Hypnodelix sounda.

Na ChillFlooru osiguran je nadrealni ambijent uz Shoshana , Etsaman, Chillin Glow i Uyulala.

Jednaku pažnju treba posvetiti audio-vizualnom dijelu priče koje će odraditi Vjing crew Dimension Tricks, NaaNaa i Goldo iz LiteMotifa, a za dekoracije zaduženi će biti CupusKactus.

Upad za party na kojem svatko može pronaći nešto za sebe i uživati u glazbeno-vizualnim delicijama, iznosi 50 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE