RockLive Festival ulazi u svoju završnu fazu, ostalo je još par dana do održavanja (od 11. do 14. Kolovoza, jezero Šoderica) ove glazbeno zabavne manifestacije koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, višednevnog kampiranja i aktivnog odmora.

U posljednjim trenucima pred festival došlo je i do jedne programske izmjene. Uslijed ozljede ruke pjevača benda Repetitor, isti je bio prisiljen otkazati dio zakazane turneje, pa tako i nastup na RockLive Festivalu. Umjesto njih, iz Slovenije na RockLive dolazi odličan bend Koala Voice s kojim su se već upoznali posjetitelji nekih domaćih festivala.

rocklive1

Objavljen je i raspored izvođača po danima.

Program započinje u četvrtak 11.8. na “RockLive Radio” pozornici gdje od 22h kreće RockLive Radio show.

U petak 12.8. RockLive starta već od 12h, kada kreće “Beach stage” za kojeg je zadužena selektorska ekipa “Pixel crew”, dok će radionice biti održane u suradnji s udrugom Mamuze. “Beach stage” traje do 18h, a večernji program na “Main” pozornici od 20h u petak nudi Tight Grips, One Step Away, Koala Voice, Antitodor, Bernays Propaganda, te Los Fastidios. Nakon koncerata počinje after party uz RockLive Radio Show i čekanje izlaska sunca.

Finalni dan festivala, subota 13.8. također počinje aktivnostima na “Beach” pozornici od 12h, dok večernji program nudi S3ngs, Diyala ft. DJ Yesh, Jonathan, Elemental, Kawasaki 3p, te Madred s kojim će festival ući u završnu fazu. Za one najizdržljivije, nakon njihovog nastupa kreće još jedan RockLive Radio Show.

rocklive2

Poznate su i cijene dnevnih ulaznica koje će se moći kupiti isključivo na blagajni festivala. Četvrtak 11.8. je besplatan, dok će pojedinačne ulaznice za petak i subotu iznositi 65kn.

Festivalski kamp ove godine donosi nekoliko novosti. Za boravak u kampu ove godine biti će potrebno izdvojiti 20 kuna za sva 3 dana trajanja festivala. Kamp je opremljen sanitarnim čvorom, prostorom za tuširanje, priključcima za punjenje mobitela, te mjestom za roštiljanje – sve što vam je potrebno za ugodan boravak

Također, i ove godine HŽ Putnički prijevoz i RockLive festival ostvaruju, pa je tako osiguran popust od 40% na povratnu kartu za posjetitelje koji dođu vlakom, na udaljenostima dužim od 25km od Koprivnice, iz svih kolodvora unutar Hrvatske, kao i iz Slovenije.

Festivalske ulaznice za ovogodišnji RockLive možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice u ovom trenutku iznosi 80kn, dok će cijena festivalske ulaznice na dan održavanja biti 100kn.

 

Direktna online kupovina – https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-6-3217

Entrio prodajna mjesta – https://www.entrio.hr/outlets

 

NAGRADNA IGRA

Da biste sudjelovali, potrebno je učiniti iduće:

  1. Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
  2. Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na RockLive festival!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u srijedu, 10. kolovoza na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE