U Splitu će se i ove godine održati nacionalna smotra hrvatskih izvođača, orijentiranih na glazbene stilove urbanog karaktera, s početkom u petak, 17. lipnja. Manifestacija se održava uz potporu Grada Splita i Turističke zajednice grada, a mjesto radnje će kao i protekle dvije godine biti Strossmayerov perivoj – splitski Đardin.

Program koji će se kontinuirano odvijati svaku večer kroz šesti i sedmi mjesec, uključuje široki dijapazon glazbenika iz čitave Hrvatske. Osim Šoltanskog Mjesnog Odbora, koji će nastupati na otvorenju festivala, pa sve do Rolin Humesa koji će ga okončati, ljetnji ambijent centra grada obogatiti će, između ostalih i stari splitski veterani Otprilike Ovako, zatim vješti instrumentalisti Čuvari Svirala, iznimna jazz-fusion atrakcija Waveform, također iz Splita, te moderni instrumentalni sastav Fogsellers iz Šibenika.

Ovaj moderni festival urbane glazbene kulture, ugostiti će više od 30 izvođača i ponovno transformirati centar Split u kreativnu glazbenu oazu. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE