Grupa Elemental predstavila je danas novi videospot, ovoga puta za pjesmu Tijelo pamti s hvaljenog posljednjeg albuma Tijelo.

“Odabrali smo pjesmu “Tijelo pamti” jer smo primijetili da se u posljednje vrijeme u javnosti zazire od tjelesnosti, taktilnosti, a u svrhu promicanja neke “srednjevjekovne” suzdržanosti i čistoće. Tijelo kao takvo oduvijek je inspiriralo umjetnike, od antičkih kipara do francuskih post-impresionista, a mi smo se pozabavili njime na svoj lirski način. Kroz tekstove govorimo da, unatoč prolasku vremena, tijelo pamti dodire i sjećanja bivših ljubavnika. Seks se uspoređuje s plesom, znatiželjnom tjelesnom igrom bez propisanih “koraka” – zato nam je drago što su Marko Milovac i Ivan Zadro iz C47 Film za uprizorenje pjesme odabrali baš dvoje plesača koji pokretom prate igru naših riječi. Nadamo se da će se i publici svidjeti i pjesma i spot. Želja nam je da zajedno maknemo koprenu tabua s tjelesnosti.” – poručili su iz grupe.

Spot je režirao i montirao Marko Milovac, direktor fotografije bio je Ivan Zadro, a riječ je produkciji C47 Film i Spotlight. TV-a.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE